• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Instabiliteit van de knie ontstaat meestal door een eerder doorgemaakte verzwikking. Hierdoor zijn vaak de kniebanden blijvend opgerekt, waardoor de knie instabiel blijft. Ook kan het zijn dat door een eerder doorgemaakte verzwikking er een functionele instabiliteit aanwezig is. Hierbij zijn de spieren te zwak om de knie voldoende stabiliteit te geven.


Welke braces voor de knie kunt u het beste kiezen?

Bij maximale instabiliteit dan is de Bioskin Gladiator (05345) de brace die nodig is. Is de instabiliteit van de knie minder dan volstaat de Bioskin Hinged Knee (02468). Moet de instabiliteit opgevangen worden bij het sporten dan is de Zamst Kniebrace (06182) ideaal.


zware medium lichte brace

De beste braces voor de knie op een rijtje

We hebben de zeer goede braces voor de knie nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace BioSkin Gladiator Sport Omslagbrace
05345

Met Instelbare scharnierspalken, cirkelvormige banden op vier niveaus (voor en achter gescheiden) en als omslagbrace (Wrap around front closure) ontwikkeld is de BioSkin Gladiator Sport een brace die gebruikt wordt bij (voorste + achterste) kruisband-, meniscus-, kniezijbandletsels en gewrichtkapselontsteking (artritis).

€ 266,21

Kniebrace BioSkin Hinged Knee Instapbrace
02468

De BioSkin Hinged Knee Skin heeft bijzonder lichte scharnierspalken. Scharnier voorkomt grote druk gewrichtspleet. Inclusief uitneembare O-vormige knieschijfpelotte. Zonder problemen gehele dag te dragen. Naadloos kniekuil-gedeelte. Goede warmte- en vochtregulatie en hypo-allergeen. Goede lichaamsaansluiting volgt bewegingen lichaam. De unieke ademende materialen geven de BioSkin Hinged Knee Skin extra draagcomfort.

€ 122,94

Zamst Kniebrace ZK 7
06182

De Zamst ZK 7 kniebrace heeft een semi-open design en geeft een perfecte pasvorm en voorkomt afzakken van de brace. De brace heeft aan de bovenkant een gesloten structuur en is onderaan te sluiten met klittenband.

€ 79,95

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399