• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Het basisgewricht van de duim, ook wel duimzadelgewricht, is heel mobiel. Dat maakt het mogelijk om de duim op veel verschillende manieren te bewegen. Het gewricht heeft een relatief slap gewrichtskapsel en bandapparaat en kan dus vrij makkelijk instabiel worden. U merkt dat doordat de duim regelmatig 'uit de kom' schiet. Soms wordt de duim zo instabiel dat u dingen niet goed meer kunt vasthouden. De pijn zit onder aan de duimmuis.


Welke producten voor de duim kunt u het beste kiezen?

Om de stabiliteit op te vangen van het zadelgewricht is de Duimbrace CMC (05199) de beste brace. Is er een volledige fixatie nodig van de duim dan is de Orliman Kunststof Duimspalk aan te raden (05216). Om de duim instabiliteit verder aan te pakken zijn naast een duimbrace ook de producten Handtrainer Eggsercizer (03050) en Oefenband Thera-Band Handtrainer (02472) producten die aan te raden zijn.


zware medium lichte brace

De beste producten voor de duim op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de duim nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Duimbrace CMC Push ortho
05199

Pijnverlichting, meer stabiliteit, een verbeterde grijp- en handfunctie worden bij slijtageklachten van het basisgewricht van de duim gerealiseerd met de Push CMC orthese.

€ 61,49

Orliman Kunststof duimspalk
05216

De Orliman Manutec Duimspalk is van kunststof en zorgt voor fixatie van het eerste gewricht van de duim. De geperforeerde structuur geeft deze Orliman kunststof duimspalk extra ventilatie. Dankzij het harde kunststof materiaal wordt het duimgewricht volledig gefixeerd om in rust te genezen.

€ 30,71

Oefenband Thera-Band Handtrainer normale afmeting
02472

Variabele weerstandstraining hand/vingers/onderarm. Verstevigt grip, verhoogt behendigheid/mobiliteit. Verbetert de fijne en grove motoriek. Tevens geschikt voor warmte- en koudetherapie. Weerstand via kleurcodes.

€ 14,93

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399