• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

De schouder is van zichzelf al een zeer mobiel gewricht, gezien de bewegingen die hij moet maken. De schoudergewricht heeft dan ook een kleine kom en een grote kop. Zo wordt er veel gevraagd van het kapsel hier omheen. Wanneer er hypermobiliteit is, dan heeft het kapsel moeite om voldoende stevigheid te geven aan het gewricht. Dit maakt de schouder instabiel en is er zelfs kans op het uit de kom schieten van de schouder.


Welke braces voor de schouder kunt u het beste kiezen?

In de acute fase als de schouder geluxeerd is dan is een Mitella Ortho Medical (05634)aan te raden. Verder zijn bij hypermobiliteit Schouderbrace Orliman Therago (06122) en Schouderbrace Omo Train (00290) te adviseren.

zware medium lichte brace

De beste braces voor de schouder op een rijtje

We hebben de zeer goede braces voor de schouder nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Mitella Ortho Medical Schouder en Arm
05634

Een Ortho Rest Mitella wordt gedragen als draagondersteuning voor de schouder en arm en als bewegingsbegrenzer. De mitella immobiliseert de schouder en arm maar ook de elleboog en onderarm. Hierdoor wordt de klachten minder, en zorgt de mitella schouderbrace voor rust en ontspanning. De zwarte Ortho Rest mitella is zowel voor de linker, als voor de rechter zijde te gebruiken..

€ 16,40

Schouderbrace Orliman Therago
06122

De orliman therago functionele elastische schouderbandage is gemaakt van rondgebreid ademend materiaal. De schouderbrace geeft compressie en zorgt dat het schoudergewricht bij elkaar wordt gehouden. Middels een band die over de borstkas en de rug loopt wordt de bandage gesloten. De therago functionele elastische schouderbrace is verkrijgbaar in 5 maten en is dankzij het universele karakter zowel links als rechts te dragen.

€ 81,87

Schouderbrace OmoTrain
00290

Klachten van het schoudergewricht worden met de OmoTrain schouderbrace verminderd. De OmoTrain verlicht de pijn en de beweeglijkheid (mobiliteit) wordt gestimuleerd.

€ 94,32

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399