• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Hypermobiliteit van de pols betekent dat er minder steun en stevigheid is van de banden. Dit geeft weer verminderde steun aan de gewrichten en hierdoor moeten de spieren harder werken. Hiermee neemt de kans op overbelasten van pezen en spieren rond de pols toe.


Welke braces voor de pols kunt u het beste kiezen?

Bij hypermobiliteit van de pols dan is de Polsbrace Wrist Lacer (05846) de beste keuze. Wanneer de pols minder hypermobiel is dan is de Polsbrace Airmed (05994) erg goed. Om een brace te hebben bij een hypermobiele pols bij het sporten, dan is de Polsbrace Push Sports (05858) de beste keuze.

zware medium lichte brace

De beste braces voor de pols op een rijtje

We hebben de zeer goede braces voor de pols nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Polsbrace Wrist Lacer
05846

De Polsbrace Wrist Lacer bevat een trekveter-snelsluiting. Het is de ideale sluiting bij een beperkte handfunctie en/of krachtverlies. Een gebruiksvriendelijke keuze, waarvoor u met de onderstaande filters eenvoudig de juiste keuze maakt.

€ 41,53

Polsbrace Airmed
05994

Deze polsorthese is bedoeld als ondersteuning bij polsklachten en is zowel geschikt voor conservatieve als ook voor postoperatieve behandeling. De polsbrace is met een handig accessoire eenvoudig uit te breiden tot een polsorthese met gesloten duim.

€ 46,38

Polsbrace Push Sports
05858

De Push Sports Polsbrace stabiliseert functioneel het polsgewricht met stevige baleinen. Bij de Sports Polsbrace van Push is de handpalm vrij. Een elastische wikkelband ondersteunt de stabiliteit van de Push Sports Polsbrace en geeft compressie (druk) op het polsgewricht.

€ 41,15

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399