• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Hypermobiliteit geeft aan de knie verminderde steun en hierdoor moeten de spieren harder werken. Hiermee neemt de kans op overbelasten van pezen en spieren toe en ook is er een vergrote kans op het verzwikken van de knie. Hypermobiliteit kan ook ontstaan door herhaaldelijk zwikken waardoor de kniebanden alsmaar slapper worden.


Welke braces voor de knie kunt u het beste kiezen?

Wanneer de knie hypermobiel is dan is de Kniebrace Bioskin Gladiator (05345) de beste keuze. Als de instabiliteit wat minder is dan is de Kniebrace 3-Tex (05804) ook een goed alternatief. Op het moment dat ht gaat om een hypermobiele knieschijf dan is de Kniebrace Bioskin Q Brace (01623) de perfecte brace.

zware medium lichte brace

De beste braces voor de knie op een rijtje

We hebben de zeer goede braces voor de knie nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace BioSkin Gladiator Sport Omslagbrace
05345

Met Instelbare scharnierspalken, cirkelvormige banden op vier niveaus (voor en achter gescheiden) en als omslagbrace (Wrap around front closure) ontwikkeld is de BioSkin Gladiator Sport een brace die gebruikt wordt bij (voorste + achterste) kruisband-, meniscus-, kniezijbandletsels en gewrichtkapselontsteking (artritis).

€ 266,21

Kniebrace BioSkin Q Brace instapbrace knieschijf fixatie
01623

Individueel aanpasbare knieschijfstabilisator. T-Strap met klittenband voor knieschijfcorrectie. Zeer geschikt bij knieschijfklachten tijdens sport. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid). SkinLoc voor de perfecte lichaamsaansluiting. SmartSkin voor een optimale vochtregulatie.

€ 95,95

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399