• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Hypermobiliteit van de enkel geeft verminderde steun aan het gewricht en hierdoor moeten de spieren harder werken. Hiermee neemt de kans op overbelasten van pezen en spieren toe en ook is er een vergrote kans op het verzwikken van de enkel. Hypermobiliteit kan ook ontstaan door herhaaldelijk zwikken, waardoor de enkelbanden alsmaar slapper worden.


Welke braces voor de enkel kunt u het beste kiezen?

Bij een hypermobiele enkel hoort een stevige brace. De beste is dan Enkelbrace ASO (02638). Wanneer de enkel minder hypermobiel is, volstaat de Enkelbrace Push Care (02930). Wanneer de brace gebruikt moet worden in een sportschoen dan is de Zamst Enkelbrace Filmistra (06180) te adviseren.

zware medium lichte brace

De beste braces voor de enkel op een rijtje

We hebben de zeer goede braces voor de enkel nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Enkelbrace ASO
02638

De ASO enkel brace is een super combinatie van een veterbrace met niet elastische banden. Ankercontructies van de A.S.O. Enkelbrace vergrendelen de hiel en sprongbot. Bandconstructie spronggewricht voorkomt schuiflade. Veterconstructie voor algehele stabiliteit. Extra (uitneembare) spalken binnen- en buitenenkel. Te gebruiken voor beide zijden. De brace is goed te gebruiken na een blessure, maar ook zeker preventief. Hij wordt bij veel sporten gebruikt, met name bij voetbal, tennis, basketbal, handbal, korfbal en hockey..

€ 58,10

Enkelbrace Push Care
02930

Een Push care Enkelbrace geeft druk (compressie) en lichte steun. Hierdoor wordt het stabiliteitsgevoel door de Push care Enkelbrace in het enkelgewricht verbeterd. De Push care Enkelbrace wordt toegepast bij lichte instabiliteit van het enkelgewricht. Het goed ademende materiaal van de Push care Enkelbrace en de huidvriendelijke bekleding zorgen voor een goed draagcomfort.

€ 61,39

Zamst Filmista Enkelbrace
06180

De FLIMISTA enkelbrace is door Zamst ontwikkeld en is een ultra dunne brace. Deze enkelbrace van Zamst is perfect te gebruiken als een preventieve brace. Doordat de Filmista gebruik maakt van nieuwe technieken en materialen is er een superlichte en ultra-dunne brace gemaakt met optimaal draagcomfort. 

€ 45,00

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399