• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Halters, gewichten en gewichtsballen

Gewichten en halters

Bij premed kunt u gewichten kopen maar ook de standaard, de schijven en de stang zodat u zelf kan oefenen.

Gewichtsballen

Daarnaast is er een ruim assortiment gewichtsballen zodat u veel kan oefenen en uw buispieren, rugspieren, beenspieren en armspieren elke dag sterker kunnen worden.

Populaire gewichten en halters

Halters met zachte PVC coating per paar Dumbell
02500

Gietijzeren halter met PVC coating. Antislip oppervlak. Zeer hygiënisch; neemt geen vuil op. Gemakkelijk schoon te maken. Er zitten in het paar 2 x het gekozen gewicht (vb 0,5 kg roze is dus 2x 0,5kg per verpakking). Koopt u de volledige set (7x) halters dan ontvangt u 10% korting op uw aankoopbedrag. 

€ 16,94

Marcy Olympische Halterschijven Ø50mm Dumbellschijf
05468

Marcy Olympische Halterschijven worden bevestigd op Olympische Halterstangen. De Marcy Olympische Halterschijven hebben een boring (asgat) van 50 mm. Een rubber coating zorgt voor extra bescherming. Inclusief handgrepen.

€ 109,99

Kettler Korte halterstang 35cm (Fitness)
03227

De Kettler Korte Halterstang is geschikt voor consumenten en professionals. Gewichthefferstang. Kwaliteitsstaal. 35 cm lang. Ø 30 mm. Gewichten(schijven) als accessoire verkrijgbaar. Gewicht stang: 2 kg.
Niet beschikbaar
Halterstandaard Marcy Dumbbell Rek Pro
05344

Het stabiele en stevige Bremshey Dumbbell Rek Pro is geschikt voor halters en dumbbels van uiteenlopend gewicht.Dit Bremshey Dumbell Rek is zeer geschikt voor fitnesscentra, sportscholen, fysiotherapiepraktijken en afdelingen fysiotherapie intramuraal.
Niet beschikbaar

Populaire gewichtsballen bij premed

Gewichtsbal Medicine Ball
05515

Medicine Balls trainen kracht, conditie, mobiliteit en behendigheid. Het accent voor het trainen met Medicine Balls ligt voornamelijk op de arm- en schouderspieren. Door verschillende uitgangshoudingen bij het oefenen aan te nemen, kunnen ook de rug-, buik-, bil- en beenspieren getraind worden. De Medicine Balls zijn in 9 verschillende gewichten en afmetingen verkrijgbaar. Per gewicht hebben de Medicine Balls een andere kleur.

€ 24,12

Gewichtsbal Thera-Band Soft Weight
02739

Veelzijdig alternatief voor gewichten en halters. Ø 11,3 cm. Verkrijgbaar 0,5 t/m 3 kg in bekende Thera-kleuren. Voor boven- en onderlichaamtraining. Spierversterking, evenwicht- + stabilisatieoefening. Ideaal voor sport-/fitness-specifieke training. Oefenhandleiding in iedere verpakking.

€ 16,60

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399