• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 15u

Bij een breuk van een vinger, zijn er 1 of meerdere kootjes van de vinger gebroken. Dit kan ontstaan bij een val, vechtpartij of botsing tijdens het sporten. Veel breuken van de vingers kunnen zonder operatie behandeld worden. Dit is afhankelijk waar de breuk zit. Zowel met als zonder operatie heeft Premed producten die gebruikt kunnen worden.


Welke producten voor een vinger fractuur kunt u het beste kiezen?

Wanneer er meerdere vingers volledig geïmmobiliseerd moeten worden dan is de Orliman Hand en Duim spalk immobilisatie (05990) of de Immobilisatiespalk hand/pols (09014) te adviseren. Als het om een vinger gaat dan is Vingerspalk Kootprotector (03119) ideaal. Als de vinger na een breuk nog lang gevoelig blijft en nog een beetje beschermd moet worden dan is een Vingerspalk Buddy Loop (05546) een mooie oplossing.

zware medium lichte brace

De beste producten voor een vinger fractuur op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor een vinger fractuur nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Orliman Hand en Duim spalk immobilisatie
05990

De Orliman Hand en Duimspalk is gemaakt met een verstelbare aluminium kern voor de juiste stabiliteit en positionering van de pols, hand, vingers en duim met een klittenband sluiting. Een zachte schuimvulling aan de binnenzijde zorgt voor meer comfort. De absorberende badstof voering zorgt ervoor dat bij transpiratie dit wordt geabsorbeerd. De immobilisatie spalk kan naar medische indicatie in meerdere posities worden gemonteerd waarbij ook een eventuele gewenste dwangstand in de pols-hand gezet kan worden.

€ 101,97

Vingerspalk Buddy Loops per 5 stuks
05546

Buddy Loops zijn herbruikbare vingerspalken die je vingers beschermen. Het lus-ontwerp van de Buddy Loops is eenvoudig en snel te gebruiken door 1 of zelfs 2 buddy loop per vinger te combineren . De zachte foam binnenbekleding van de Buddy Loops zorgt voor een goede anti-slip werking en is daarmee ook zeer comfortabel.. Deze vinger spalk is zeer geschikt bij het behandeling van verstuikte, gezwollen en geblokkeerde vingers

€ 27,95

Immobilisatie Spasme Spalk Hand en Pols OM
09014

De Ortho Medical Functional Resting Splint is een immobilisatie spalk voor de onderarm, pols, vingers en duim. De immobilisate spalk van Ortho Medical is gemaakt van een zachte schuimvulling aan de binnenzijde wat een comfortabel gevoel geeft aan de hand. De immobilisatie spalk is vast te zetten door middel van zachte klittenbanden.  Welke maat heb ik nodig? Meet de omtrek van de pols, in de tabel is te zien welke maat je nodig hebt.

€ 39,95

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399