• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Wanneer de slijmbeurs die de punt van de elleboog beschermt ontstoken is, noem je dat een slijmbeursontsteking van de elleboog. Deze slijmbeurs ligt over de hele punt van de elleboog. Het is die gladde laag die je voelt als je over je elleboog heen wrijft. Ontstoken kan hij raken na een val op de elleboog of na langdurig steunen op de elleboog. Er is vaak pijn, zwelling en roodheid.


Welke elleboogbraces kunt u het beste kiezen?

Er zijn voor de slijmbeurs ontsteking in de elleboog eigenlijk maar 2 braces te gebruiken. Dit is een brace die alleen maar compressie geeft, Elleboogbrace GM (04079). Of een brace met wat meer druk pelottes, Elleboog EpiTrain (00189).


zware medium lichte brace

De beste elleboogbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede elleboogbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Elleboogbrace EpiTrain
00189

De elleboogbandage EpiTrain heeft siliconen drukpelotten aan strek- en buigzijde van de onderarm. Een golf- en tenniselleboog zijn indicaties voor een EpiTrain.

€ 62,76

Elleboogbrace GM Lycra kleur beige
04079

De GM Elleboogbandage is een compressiebandage (druk) bij zwelling, zoals na een ongeval of (sport)blessure, bij reumatoïde artritis en artrose van het ellebooggewricht. Deze bandage geeft geen stabiliteit en is niet voorzien van een drukpelotte (drukkussen), waardoor hij niet geschikt is voor een tenniselleboog of golfelleboog.

€ 20,76

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399