• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

De rug is zeer gevoelig voor overbelasting. Bij te zware belasting kunnen de spieren en gewrichten opspelen. Het kan in de rug schieten of je kan achteraf veel stijvigheid ervaren. Ook komt het voor dat de rug uitstraling in het been of de arm kan geven.
De rug kan verder ook overbelast worden door te lange eenzijdige belasting, zoals bijvoorbeeld kantoorwerk of te lang onderuit zitten op de bank. Ook hierdoor kan de rug verstijven en allerlei klachten geven.


Welke rugbraces kunt u het beste kiezen?

Er zijn voor de rug meerdere braces te gebruiken. Bij zware overbelasting dan is Rugbrace Push Med (02929) de beste. Wanneer de overbelasting milder is dan volstaan Rugbrace Lumbo Train (00200 en 00201) en Spit Rugbrace Ortho Medical (09020).

zware medium lichte brace

De beste rugbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede rugbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Rugbrace Push Med
02929

Verbetert de houding van de lenden-wervelkolom. Spannen van de elastische banden geeft compressie. Heeft metalen baleinen (individueel aanpasbaar en uitneembaar). Comfortabel draagbaar bij staan en zitten. Anatomische pasvorm afgestemd op mannen en vrouwen. Onopgemerkt onder de kleding te dragen. Sympress: extra zacht, goed ademend, min. dikte.

€ 238,24

Rugbrace LumboTrain Men
00200

Bij acute en chronische lage rugklachten laat de LumboTrain rugbrace met frictiepelotte (massage met drukkussen) de gespannen spieren ontspannen.

€ 134,44

Spit Rugbrace Ortho Medical
09020

De rugbrace geeft een optimale steun op het moment dat er rugklachten zijn. Ook wanneer het in de rug is geschoten is deze brace aan te raden. Door gebruik te maken van de brace wordt de rug ontlast en is het weer mogelijk om de normale activiteiten van het dagelijks leven weer op te pakken. Tevens is deze rugbrace ook preventief goed te gebruiken. Dit wanneer er rugklachten zijn geweest of bij het überhaupt zwaar belasten van de rug. De brace kan gemakkelijk onder kleding gedragen worden. Welke maat heb ik nodig? Meet de omtrek van uw taille. In de tabel is te zien welke maat je nodig hebt.

€ 42,95

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399