Overbelasting Duim

Een overbelasting van de duim is een pijnlijke aandoening van de pezen onderaan de duimbasis. De koker dat om de pezen zit, wat voor bescherming zorgt, raakt ontstoken en belemmert de bewegingsmogelijkheden door zwelling en pijn. Deze ontsteking wordt ook wel Quervain genoemd. de klachten worden veroorzaakt door herhaaldelijke of langdurige bewegingen, zoals hanteren van de muis van de computer, werken in de tuin of breien. Ook komt het opvallend veel voor bij jonge moeders die het kind te voorzichtig/ krampachtig vastpakken. Premed heeft verschillende braces om deze klachten tegemoet te komen.

Welke duimbraces kunt u het beste kiezen?

Er zijn bij een overbelasting van een pees van de duim, meerdere braces te gebruiken. Als het alleen gaat om de ondersteuning van het duimzadelgewricht dan is Duimbrace CMC Push ortho (05199) de beste. Als de hele duim ondersteunt moet worden, dan is Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace (00179) aan te raden. Wanneer ook de pols ondersteuning nodig heeft dan is Bauerfeind polsbrace ManuLoc Rhizo (05298) een optimale ondersteuning.

De beste duimbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede duimbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

  •  59,00 Incl. BTW Opties selecteren
  •  67,50 Incl. BTW Opties selecteren
  •  60,02 85,75 Incl. BTW Opties selecteren
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5% korting op je volgende
bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Geen zorgen, wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. We zullen dan ook nooit je gegevens door verkopen aan derden. Lees hier ons privacybeleid.