• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Een achillespeesontsteking is een pijnlijke ontsteking van de pees die tussen de grote kuitspier en het hielbeen loopt. Achillespeesontstekingen ontstaan meestal bij overmatige belasting van de achillespees bij het sporten. Ook schoenen met te stijve zolen of een te zacht hielstuk kunnen een vergrote spanning op de pees veroorzaken en daarmee achillespeesontsteking in de hand werken of verergeren. Verder kunnen ook een matige doorbloeding, beenlengteverschil, instabiele enkels of een te harde ondergrond een reden voor het ontstaan van een achillespeesontsteking zijn. Typerend bij de blessure is ochtend- of startstijfheid. Vaak in combinatie met zwelling of een verdikking.


Welke achillespeesbraces kunt u het beste kiezen?

Er zijn maar een paar braces te gebruiken bij een ontsteking van de achillespees, Premed heeft hierin al de beste opgenomen in het assortiment. Je hebt braces die compressie geven rond de achillespees, zoals Enkelbrace Malleo Train (00190) en Enkelbrace LevaMed (04433). Ook is er een brace, Achillespeesbrace AchilloTrain (00161), die naast deze compressie een hakverhoging heeft om de achillespees te ontlasten.

zware medium lichte brace

De beste achillespeesbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede achillespeesbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Enkelbrace MalleoTrain
00190

Voorzien van visco-elastische pelotte. Ontlast, comprimeert en stabiliseert. In twee richtingen elastische bandage. Anatomisch gevormd.

€ 62,76

Enkelbrace LevaMed
04433

Enkelbandage voorzien van siliconen pelotten aan binnen- en buitenzijde rond de enkelknobbels. Voor een lichte enkelblessure en/of een verdikte enkelgewricht. Materiaal: goed ademend, elastsich en vochtdoorlatend.

€ 43,91

Achillespeesbrace AchilloTrain
00161

De AchilloTrain is een rekbare bandage in twee richtingen. Ingeweven visco-elastische para-achillaire pelotte. Minder strak boord ter preventie van stuwing. Ingeweven visco-elastisch hielkussen. Anatomische vormgeving.

€ 75,21

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399