• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 102,75 Prijs (incl. btw)

00901


Beschikbaar

Stabilisatie via binnenzijde enkel met een glasvezel versterkte polyamide. Optimale bewegingsvrijheid met maximale fixatie. Voor bovenste en onderste spronggewricht. Voorkomt verzwikking naar binnen en naar buiten. Geen functionele beperkingen bij loopbeweging. Licht in gewicht en gemakkelijk aan te leggen. Gevoerd met zachte Sympress-voering.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Push ortho Enkelbrace Aequi:


De Push Aequi is een efficiente enkelfixateur (enkelorthese), die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort.
Dit wordt bereikt, door aan de anatomisch minder vlakke, buitenzijde van de enkel geen stijf materiaal toe te passen. Hier bestaat de brace slechts uit duurzaam foam.
De stijve (rigide) ondersteuning bevindt zich uitsluitend aan de binnen zijde van de enkel en heeft een ruime uitsparing aan de binnenste enkelknobbel (malleolus medialis). De polsterende binnenschaal is verbonden met de galsvezel versterkte polyamide. De binnenschaal is aan beide zijden met doek vertevigd voor extra slijtvastheid met een comfortabele voering.
De enkelorthese wordt gesloten door een, aan de binnenzijde gepolsterde, diagonale band. De elastische banden brengen druk aan rond de enkel en zijn voorzien van een siliconenapplicatie voor positiebehoud en permanente druk.
De inversie/ eversie beweging (naar buiten en binnen kantelen van de voet) wordt beperkt, terwijl plantaire dorsaal flexie (buigen en strekken) in voldoende mate vrij gelaten wordt, waardoor geen hinder bij het afrollen van de voet ondervonden word
De Push Aequi is inzetbaar bij functionele behandeling van enkelletsel en voor langdurig gebruik bij chronische instabiliteit.
Het comfort wordt verder nog vergroot doordat de ergonomische constructie van de Push Aequi gering is in volume en bijzonder weinig weegt.
De Push Aequi wordt over de sok gedragen. Optimale stabilisatiewordt gerealisserd wanneer de orthese in een gesloten (veter)schoen gedragen wordt. Verder is de Aequi heel eenvoudig door de patient zelf aan te leggen.
De enkelorthese (verstevigde enkelbrace) is goerd met een mooie, zachte Sympress-voering voor een verhoogd comfort.

Kenmerken van de Push ortho Enkelbrace Aequi:


Kleuren: sportief groen/zwart en neutraal grijs.
Zijde: links en rechts.
Vakkundig aanmeten noodzakelijk.
Gemakkelijk aan te leggen door logische nummering op banden.
Wassen: machine (fijn was) of handwas, bij maximaal 40º Celsius.
 


Instructievideo van de Push ortho Enkelbrace Aequi:


Unieke productcode (UPC)00901
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Enkelbrace zwaar, Enkelbrace Push, Enkel artrose en artritis, Enkel bandletsel problematiek, Enkel circulatie problematiek, Enkel breuk fractuur, Gescheurde enkelbanden, Enkel hypermobiliteit, Enkel instabiliteit, Enkel kapsel ontsteking, Enkel kraakbeen problematiek, Enkel overbelasting, Enkel peesontsteking, Enkel preventie, Enkel revalidatie, Enkel spataderen, Vastgezette enkel, Enkel verstuiking en verzwikking, Enkel zwelling, Enkel kapselinklemming
Prijs (excl. btw)€ 94,27
Prijs (incl. btw)€ 102,75
BTW laag (9%)€ 8,48
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Hoofdproduct Enkelbrace
Merk Push
Zoekkleur Grijs
Indicaties Post O.K. enkel, Dérangement bovenste spronggewricht lateraal, Dérangement bovenste spronggewricht mediaal, Dérangement onderste spronggewricht, Arthrosis deformans art.talocancanearis, Arthrosis deformans art.talocruralis, Sportblessure(s) (niet gespecificeerde regio), Enkel pathologie, Avulsie fractuur metatarsale V

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399