• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 50

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 34,88 Prijs (incl. btw)

05117


Beschikbaar

De Mueller ATF Veterbrace is voorzien van harde baleinen rond de malleoli. Het is een lichtgewicht en preventieve enkelbrace met een goede pasvorm en veter bevestiging.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over een Mueller ATF 2 Enkelbrace:Geperforeerd dubbel gelaagd vinyl voor veterdoorvoering maakt metalen versterking onnodig.

De exclusieve Ultrilure voering zorgt voor optimale absorptie van vocht. De voering is behandeld met En Garde om bacteriegroei te stoppen.

Onbeperkte bewegingsvrijheid voor springen en hardlopen.

Een versterking van het lig. tibiofibularis anterior bevindt zich (aan de buitenkant niet zichtbaar) aan de binnenzijde van de brace.

De dorsale zijde van de bandage bestaat uit een horizontale elastische band rond het distale deel van de achillespees en een verticale elastische component in het proximale deel, waardoor plantair- en dorsaalflexie onbeperkt mogelijk blijven.

De Ankle Brace ATF werkt preventief tegen in- en eversietraumata van de enkel.Kenmerken van de Mueller ATF 2 Enkelbrace:Wasbaar in de wasmachine met koud water zonder centrifuge.

Links en rechts draagbaar.
Unieke productcode (UPC)05117
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Enkelbrace zwaar, Enkel artrose en artritis, Enkel bandletsel problematiek, Enkel circulatie problematiek, Enkel breuk fractuur, Gescheurde enkelbanden, Enkel hypermobiliteit, Enkel instabiliteit, Enkel kapsel ontsteking, Enkel kraakbeen problematiek, Enkel overbelasting, Enkel peesontsteking, Enkel preventie, Enkel revalidatie, Enkel spataderen, Enkel Tarsaal tunnel syndroom, Vastgezette enkel, Enkel verstuiking en verzwikking, Enkel zwelling, Enkel kapselinklemming
Prijs (excl. btw)€ 32,00
Prijs (incl. btw)€ 34,88
BTW laag (9%)€ 2,88
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Hoofdproduct Enkelbrace
Merk Mueller Sports
Zoekkleur Wit

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399