• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 16,35 Prijs (incl. btw)

04483


Beschikbaar

Bandage voor Hiel- en Achillespeespijn. Vermindering van pijn t.g.v. achillespeesontsteking of aanhechtingspijn. Door hoogte aanpassing kan gelocaliseerd gehandeld worden. Geeft langdurig lage rekspanning op achillespees en een veranderde (hoek)aanspanning aan het hielbot. Mate van druk kan d.m.v. klittenbandverstelling aangepast worden. Te gebruiken bij o.a: (hard)lopen, joggen, voetbal, basketbal, volleybal. Zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan en af te doen.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Cho-Pat Achillespeesbandage:De bandage drukt aan de achterzijde tegen de achillespees. Door te localiseren in hoogte (klittenband) heeft men invloed op de hogere ontsteking in de Achillespees en de aanhechting op het hielbot.

Bij de hogere ontsteking (Achillodynie) werkt de bandage volgens het principe van een langdurig lage rekspanning op de Achillespees, waardoor de ontstekingsverkleving van vorm veranderd. Hierdoor wordt de rek aan de steriel ontstoken Achillespees minder vatbaar (insufficiënt) voor constante rek.

Bij de lagere ontsteking aan het hielbot (teno-periostiis) wordt de hoek van aanspanning veranderd, waardoor een ontlasting ontstaat op het geïrriteere beenvlies van het hielbot.

De bandage is te gebruiken als hulp bij vermindering van pijnklachten bij o.a. (hard)lopen, joggen, voetbal, basketbal en volleybal en kan gebruikt worden naast andere vormen van therapie, zoals koeling en rekken/stretchen.Kenmerken van een Cho-Pat Achillespeesbandage:Zowel links als rechts te gebruiken
Unieke productcode (UPC)04483
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Enkelbrace licht, Achillespees brace, Gescheurde achillespees, Achillespees ontsteking, Achillespees overbelasting, Onderbeen achillespees problematiek, Onderbeen overbelasting, Onderbeen preventie, Onderbeen revalidatie, Onderbeen slijmbeursontsteking
Prijs (excl. btw)€ 15,00
Prijs (incl. btw)€ 16,35
BTW laag (9%)€ 1,35
Beschikbaarheid Beschikbaar

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399