• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 40,33 Prijs (incl. btw)

05252


Beschikbaar

*** Uitverkoop***Voor dit artikel zijn momenteel maar beperkt maten leverbaar *** Vervangende artikel is Bioskin Standard Ankle Figure 8 Wrap*** 

Direct na een enkelverstuiking of na een enkeltrauma of sportblessure, waarbij zwelling is ontstaan, geeft de BioSkin Visco Ankle Skin met wikkelband compressie op het gewrichtkapsel van het zogenaamde bovenste spronggewricht, waardoor de zwelling afneemt. De BioSkin Visco Ankle Skin met wikkelband is een enkelbrace die ook wordt gebruikt bij mensen met een chronisch verdikte enkel, zoals bij artrose, reuma en/of andere chronische aandoening. Een los bijgeleverde, J-vormige, siliconen pelotte zorgt voor een extra massage rondom de enkelknobbel.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over Standard Ankle Skin

 

De Standard Ankle Skin is een brace die compressie geeft en een lichte ondersteuning van de voet. Hij is ontworpen om zwelling te verminderen en de enkel te laten herstellen na een blessure of operatie. Tevens kan de compressie de pijn verlichten. Door gebruik van de brace neemt het bewegings vertrouwen toe, verbetert de coördinatie en worden ongewenste bewegingen van de enkel voorkomen. De Standard Ankle Skin wordt als een sok aangetrokken, waarbij de wikkelband 8-vormig om het enkelgewricht heen geslagen wordt en met een klittenband sluiting wordt gesloten. De mate van compressie wordt bepaald door de mate van de bandrek op de wikkelband.
Hierdoor is de Standard Ankle Skin uitermate geschikt ter ondersteuning in het dagelijks leven en bij het opbouwen van sportactiviteiten zoals voetbal, hockey, basketbal en handbal.
BioSkin is opgebouwd uit 3 lagen, een oppervlakkige Nylon-Lycra-stretchlaag, de middelste SmartSkin-membraan voor transpiratie en vochtregulatie en nog een Nylon-Lycra-stretchlaag om de brace goed op zijn plaats te houden. BioSkin heeft de eigenschappen van een 2e huid, waardoor hij perfect op zijn plaats blijft, de zogenaamde SkinLoc. BioSkin is hypoallergeen om huidirritaties te voorkomen. 
De brace is zowel links als rechts te gebruiken.

 

Kenmerken van een Standard Ankle Skin

 

Ademend, hypoallergeen materiaal 
Micro-fleece gevoerd 
Links en rechts te gebruiken

 

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399