• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 50

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 63,98 Prijs (incl. btw)

01625


Beschikbaar

De BioSkin Trilok Enkelbrace kan worden gebruikt voor de binnen-, buitenenkel en middenvoet. De nieuwe trend voor zaal- en buitensport. Dun en gemakkelijk in (sport)schoen te dragen. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allerg

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over BioSkin TriLok


Voor dagelijks gebruik, maar zeker voor sporten als volleybal, basketbal en korfbal is de BioSkin TriLok bij uitstek geschikt. Uiteraard bewijst de BioSkin TriLok ook goede diensten bij andere sporten, zoals voetbal, hockey en tennis. De (zwarte) wikkelbanden worden zodanig aangelegd dat deze een stijgbeugelbescherming geven, zoals ook met een tapeverband kan worden toegepast. Het gekruiste verloop van deze wikkelbanden beschermen de bewegingen van het sprongbot (talustilt en schuiflade tibiotalair). De bijgeleverde witte band geeft een extra bescherming tegen naar buiten verzwikken van de enkel (inversie trauma). Daarnaast geeft de BioSkin TriLok bescherming tegen naar binnen toe verzwikken (eversie trauma) en een afscheuring van een spierpees aan de basis van het 5e middenvoetsbeentje (avulsiefractuur m. peroneus tertius aan de basis ossis metatarsale V) en verwringing van de middenvoet (gewricht van Chopart). De BioSkin TriLok heeft een uitstekende warmte- en transpiratieregulatie. BioSkin is opgebouwd uit 3 lagen, een oppervlakkige Nylon-Lycra-stretchlaag, de middelste SmartSkin-membraan voor transpiratie en vochtregulatie en nog een Nylon-Lycra-stretchlaag om de brace goed op zijn plaats te houden. BioSkin heeft de eigenschappen van een 2e huid, waardoor hij perfect op zijn plaats blijft, de zogenaamde SkinLoc. BioSkin is hypoallergeen om huidirritaties te voorkomen. Het onderhouden van een toelaatbare bewegingsvrijheid zorgt voor een perfecte aansturing van de spier- en peessensoren (de zogenaamde proprioceptieve reflex), waardoor functionaliteit, coördinatie en spierkracht behouden blijven.
Tevens is deze brace goed te gebruiken door de extra witte band bij PTTD, fasciitis plantaris en achillespeesklachten. Bij PTTD is de mediale zijde van de enkel overbelast en kan de witte band worden ingezet om de voetboog aan de binnenkant wat op te trekken. Dit Helpt PTTD bij het herstel. Ditzelfde geldt ook voor fasciitis plantaris. De pronatie van de calcaneus en zo het meer inzakken van de voetboog kan worden voorkomen. Bij achillespeesklachten zijn het de zwarte banden die eigenlijke de hak wat kunnen liften. Zodanig dat er minder trek komt op de achillespees.

Voordeel van deze enkelbrace is dat hij bruikbaar is voor zowel de linker als rechterzijde en dat de spreiding van maatvoering gunstig is.

Kenmerken van de BioSkin TriLok


Ademend, hypoallergeen materiaal
Kleur: Zwart
Links en rechts draagbaar 
Unieke productcode (UPC)01625
ProducttypeHistorisch
Categorieën Enkelbrace zwaar, Enkel klachten, Lengte- en dwarsgewelf
Prijs (excl. btw)€ 58,70
Prijs (incl. btw)€ 63,98
BTW laag (9%)€ 5,28
Beschikbaarheid Beschikbaar
Itemgroup 1
Merk Bioskin
Indicaties Post O.K. enkel, Dérangement bovenste spronggewricht lateraal, Dérangement bovenste spronggewricht mediaal, Dérangement onderste spronggewricht, Arthrosis deformans art.talocancanearis, Arthrosis deformans art.talocruralis, Sportblessure(s) (niet gespecificeerde regio), Enkel pathologie, Avulsie fractuur metatarsale V

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399