• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 59,02 Prijs (incl. btw)

06100


Beschikbaar

De Bioskin AFTR DC wrap around biedt ondersteuning en stabilisatie voor postoperatieve en conservatieve behandeling van veel voet- en enkelpathologieën. Het ontwerp met de dorsale sluiting zorgt voor een gemakkelijke manier om de brace aan te trekken. Zeker wanneer er sprake is van zwelling in de voet kan de brace gemakkelijk worden aangepast. 

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over Bioskin AFTR DC wrap around


De Bioskin AFTR DC wrap around is speciaal ontwikkeld voor de acute enkel en na een operatie. Met name door de makkelijke instap aan de wreef zijde, is deze brace eenvoudig aan te doen bij een geblesseerde enkel. Daarnaast heeft de brace aan zowel de binnenkant als buitenkant plastic steunen om stabiliteit te geven. Middels de figure of 8-band is de enkel in zijn geheel te stabiliseren. Verder zijn er 2 pads bij geleverd die rond de knobbels van de enkel zijn te plaatsen om zwelling te verminderen. Tevens kunnen deze pads in de vriezer om daarna in de brace als koudebehandeling te dienen. Ook is de brace aan de teenzijde makkelijk op maat te maken, door eventueel er een stukje af te knippen. Wanneer het na een acuut letsel of operatie de bedoeling is om de enkel meer stabiliteit te geven, om werkzaamheden of sportaktiviteiten op te pakken, dan is de Bioskin Triloc te adviseren.
BioSkin is opgebouwd uit 3 lagen, een oppervlakkige Nylon-Lycra-stretchlaag, de middelste SmartSkin-membraan voor transpiratie en vochtregulatie en nog een Nylon-Lycra-stretchlaag om de brace goed op zijn plaats te houden. BioSkin heeft de eigenschappen van een 2e huid, waardoor hij perfect op zijn plaats blijft, de zogenaamde SkinLoc. BioSkin is hypoallergeen om huidirritaties te voorkomen.
De brace is links en rechts te gebruiken.

 

Kenmerken van een Bioskin AFTR DC wrap around

 

Ademend, hypoallergeen materiaal 
Kleur: zwart
Links en rechts te gebruiken

 

Unieke productcode (UPC)06100
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Enkelbrace compressie, Enkelbrace licht, Enkel bandletsel problematiek, Gescheurde enkelbanden, Enkel overbelasting, Enkel revalidatie, Enkel verstuiking en verzwikking, Enkel zwelling
Prijs (excl. btw)€ 54,15
Prijs (incl. btw)€ 59,02
BTW laag (9%)€ 4,87
Beschikbaarheid Beschikbaar

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399