• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 29,27 Prijs (incl. btw)

00776


(0)

Een goede functionele duimbrace voor artrose/peesontstekingen (M. Quervain)/na ongeval. Hoog draagcomfort!. Voorzien van 2 (uitneembare) baleinen. Volledig behoud van de grijpfunctie. Klittenbandsluiting om duim en pols.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de GM Elastische Duimbrace:De GM Elastische Duimbrace ondersteunt het CMC I gewricht en MCP I gewricht middels een versteviging van 2 baleinen en is bedoeld voor tijdelijke problemen.

Aandoeningen, die met behoud van functie, ondersteuning krijgen van de Elastische Duimbrace zijn: Artrose, peesontstekingen van de duim (Quervain) en posttraumatische kraakbeen-, bot- en wekendelenaandoeningen.

De grijpfunctie blijft volledig behouden.

Vanwege de elasticiteit is beweging mogelijk, maar de brace zal bijdragen tot een extra stimulans om belasting van de gewrichten te verminderen.

Met name patiënten die een rigide (kunststof)duimspalk oncomfortabel vinden is deze elastische duimbrace van GM een uitkomst.

Het elastisch materiaal draagt bij tot een hoog draagcomfort.

Middels de klittenbandsluiting om pols en duim kan de elastische duimbrace eenvoudig worden aangedaan.


 

Kenmerken van een GM Elastische Duimbrace:Voorzien van 2 duimbaleinen (zeer functioneel).let op: nieuw model beschikbaar, afbeelding kan afwijken van het te ontvangen product.
Unieke productcode (UPC)00776
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Duimbrace licht, Duimbasis artrose en artritis, Skiduim bandletsel, Duim breuk fractuur, Duim artrose, Duim instabiliteit, Chronisch duim instabiliteit, Duimbasis of zadelgewricht instabiliteit, Duim kapsel problematiek, Duim kneuzing, Duim overbelasting quervain, Duim overstrekking, Duim reuma, Duim revalidatie, Duim rsi
Prijs (excl. btw)€ 26,85
Prijs (incl. btw)€ 29,27
BTW laag (9%)€ 2,42
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399