• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 50

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 29,95 Prijs (incl. btw)

06061


Beschikbaar

Deze ergonomische duimbrace voor pijnklachten aan het basisgewricht van de duim. Biedt steun aan het CMC gewricht bij instabiliteitsklachten, artritis of slijtage klachten. Gemakkelijk aan de hand aan te passen door de vervormbare balein en de klittenband sluiting.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de CMC duimbrace van Jura Medical:

Een stabiele brace voor het basis gewricht van de duim, het CMC gewricht. De Jura Medical CMC brace is gemaakt met een vervormbare balein zodat u de brace kunt aanpassen van de vorm van uw duim. De duimbrace wordt eenvoudig gesloten door de dubbele klittenbandsluiting aan de bovenzijde. Voor het draagcomfort is de rand van de CMC brace gemaakt van siliconen. Een CMC duimbrace kan steun bieden aan het CMC gewricht of de pijn verlichten bij instabiliteitsklachten, artritis, post operatief of bij slijtageklachten. 

Kenmerken van de Jura Medical CMC brace:

De CMC brace is latex vrij. 
Was instructie: handwas max 30 graden, geen bleekmiddel gebruiken, niet in de wasmachine, droger of strijken. Aan de lucht laten drogen.
Het is verstandig om de huid te checken op een allergische reactie of irritatie van de brace. Neemt u dan contact op met een professional. 

Unieke productcode (UPC)06061
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Duimzadelgewricht cmc 1, Skibrace duim, Duimbasis artrose en artritis, Skiduim bandletsel, Duim breuk fractuur, Duim artrose, Duim instabiliteit, Chronisch duim instabiliteit, Duimbasis of zadelgewricht instabiliteit, Duim kapsel problematiek, Duim kneuzing, Duim overbelasting quervain, Duim overstrekking, Duim reuma, Duim revalidatie, Duim rsi
Prijs (excl. btw)€ 27,48
Prijs (incl. btw)€ 29,95
BTW laag (9%)€ 2,47
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Hoofdproduct Duimbrace
Itemgroup 1
Indicaties Post-traumatische hand-/vinger(s)-/duimklachten, Reumatoïde ziekten (niet gespecificeerde regio), Artrosis deformans CMC I, Post O.K. hand/vingers/duim, Duim pathologie

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399