• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 671,94 Prijs (incl. btw)

03041


Levertijd 14 dagen

Instrument om de cervicale mobiliteit te meten. Meten: latero flexie, extensie, flexie en rotatie. Voorzien van 2 inclinometers en een magneetmeter. Filtering van meetfouten van 10º of meer. Toetsing aan meetprotocollen en referentiepunten. Betrouwbaarheid van metingen is zeer hoog. Plaatsing lichtgewichtframe op neus en oren. Geleverd in kunstlederen tas.

Algemene informatie:


De CROM, het Cervicale Range of Motion instrument, om de cervicale mobiliteit te meten. Snelle en betrouwbare metingen door toepassing v.d. combinatie van 2 inclinometers en een magneetmeter.
Geconstrueerd i.e. lichtgewicht frame elimineert hij positionerings- en meetfouten v. 10º of meer die voorkomen bij de alleenstaande inclinometer. Betrouwbare, reproduceerbare meetresultaten, die getoetst worden aan meetprotocol en referentiepunten.
De CROM heeft een zeer hoge inter- en intratester betrouwbaarheid. De snelheid en betrouwbaarheid zijn ook terug te vinden in de manier van positioneren van het instrument.
De CROM is een lichtgewicht frame dat op de neus en oren van de patient geplaatst wordt, net als een bril. Omdat de stand v.d. neus en oren v.d. patient niet verandert, verkrijgt men betrouwbare en reproduceerbare meetresultaten.
In het frame zijn de magneetmeter en de inclinometers ingebouwd, zodat de meetresultaten niet van elkaar kunnen afwijken. De CROM is gedeeltelijk demontabel en wordt geleverd in een kunstlederen tas die voorzien is van beschermend schuim.
Unieke productcode (UPC)03041
ProducttypeMeetinstrument
Categorieën Bewegingsmeting halswervelkolom
Prijs (excl. btw)€ 555,32
Prijs (incl. btw)€ 671,94
BTW hoog (21%)€ 116,62
Beschikbaarheid Beschikbaar

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399