• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 81,90 Prijs (incl. btw)

04658


Beschikbaar

De spierbandage MyoTrain geeft druk en bescherming aan geblesseerde spieren, zoals kneuzingen, zweepslagen, spierverrekkingen of verhoogde spierspanningen.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de MyoTrain:Spierblessures aan het bovenbeen worden behandeld met de bovenbeenbandage MyoTrain.

Spierblessures zijn zweepslagen (coupe de fouets), spierkneuzingen (musculaire contusies) en verhoogde spierspanningen (hypertonieën en musculaire spasmen) van de bovenbeenspieren (m. quadriceps femoris, adductoren en de hamstrings).

Twee, inzetbare, pelotten (drukkussens) kunnen in de MyoTrain boevenbeenbandage worden ingebracht. Zij stimuleren de doorbloeding van de aangedane spier(en).

De MyoTrain pelotten zijn belangrijk in de acute en herstelfase van een blessure.

Het gebruik van de MyoTrain zorgt ervoor dat zwellingen sneller afnemen (oedeem en/ of hematoom afname), de doorbloeding wordt gestimuleerd en de lymfecirculatie wordt verbeterd.Kenmerken van de MyoTrain:Verstelbare klittenbanden, een siliconen band (om afglijden te voorkomen) en uitneembare pelotten (drukkussens) maken deze drukbandage speciaal geschikt voor een sneller herstel

Goed ademend, huidvriendelijk en vochttransporterend materiaal
Unieke productcode (UPC)04658
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Bovenbeen compressie, Spieren bovenbeen, Bovenbeenbreuk, Bovenbeen verrekking
Prijs (excl. btw)€ 75,14
Prijs (incl. btw)€ 81,90
BTW laag (9%)€ 6,76
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Zoekkleur Blauw
Indicaties Bovenbeen pathologie (dorsaal), Bovenbeen pathologie (mediaal), Bovenbeen pathologie (ventraal), Myalgie (niet gespecificeerde regio), Sportblessure(s) (niet gespecificeerde regio), Coup de fouet adducoren bovenbeen, Coup de fouet hamstrings, Coup de fouet quadriceps femoris
Hoofdproduct Bovenbeenbrace
Merk Bauerfeind

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399