• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 20,95 Prijs (incl. btw)

03002


Beschikbaar

Informatie over trainingsmogelijkheden met de Bosu. Zeer adequaat voor evenwicht- en balanstraining. Oefentherapie, fitness en sporttraining. Leverbaar in boekvorm als op DVD (zie Opties).

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie:


De Bosu Balanstrainer is een nieuw en zeer gewaardeerd oefenmateriaal voor balans- en evenwichtstraining. Er kan zowel geoefend worden op de platte kant als op bolle kant. De ballon kan naar eigen inzicht worden opgeblazen.
De Bosu Balanstrainer wordt met veel succes gebruikt bij individuele oefentherapie, groepsgymnastiek en groepsfitness.
Met name worden de zgn. arthrokinetische reflexen getraind, waarbij bewegingssensoren uit gewrichtkapsels (enkel, knie, heup en rug), door middel van spieractiviteiten, de stand van het lichaam in de ruimte in evenwicht brengt.
Zowel profatleten en olympische teams ondergaan specifieke trainingen met de Bosu.
Balanstraining met de Bosu bestaat uit de volgende mogelijkheden: cardiotraining, uithoudingsvermogen in combinatie met krachttraining, mobiliteitstraining, stabilisatietraining en integratie in opbouw van de sportconditie.
Unieke productcode (UPC)03002
ProducttypeOefenmateriaal Accessoire
Categorieën Balanstrainers
Prijs (excl. btw)€ 17,31
Prijs (incl. btw)€ 20,95
BTW hoog (21%)€ 3,64
Beschikbaarheid Beschikbaar
Itemgroup 1
Merk Fitness
Indicaties Kinderfysiotherapie, Dérangement bovenste spronggewricht lateraal, Dérangement bovenste spronggewricht mediaal, Motorische handicap, Dérangement onderste spronggewricht, Knie dérangement interne, Knie dérangement externe, Hypermobiliteit, Oefentherapie, Cerebellaire aandoeningen (niet gespecificeerd), Cerebrale aandoeningen (niet gespecificeerd), Fitness, Vertigo

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399