• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

€ 626,72 Prijs (incl. btw)

01569


levertijd 4 a 5 werkdagen
(0)

Automatische of handmatige (auscultatieve) meting. Een snel en stil meetapparaat voor professionals. Goed afleesbaar LCD-scherm. Voorzien van oplaadbare batterij. Lichtgewicht. Tafelmodel. Professionele metingen. Oscillometrisch en Korotkoff methoden. Meet tevens de hartslag.


Algemene informatie over de Omron HEM 907 bloeddrukmeter:De Omron HEM 907 is een bloeddrukmeter voor professioneel gebruik, geschikt voor iedere patiënt en onder alle omstandigheden.
Hij registreert de drukfluctuaties (oscillaties) van de systolische en diastolische waarden met een klinisch gevalideerde algoritmische methode.
De Omron HEM 907 is een stille en snelle bloeddrukmeter, waarbij omgevingsgeluiden geen rol spelen.
De bloeddrukmeter is ook niet-automatisch, manueel, te bedienen waarbij met gebruik van een stethoscoop de Korotkoff geluiden zijn te beluisteren, wanneer de patient voor de eerste maal gemeten wordt en onregelmatigheden, als aritmieën aanwezig zijn.
Na het drukken op de knop start het automatisch meten van de bloeddruk, waarbij u zich goed kan concentreren op andere zaken.
De Omron HEM 907 kan op unieke wijze per patiëntomstandigheid woden ingesteld.
Om meet-angst bij de patient te voorkomen kunt u gebruik maken van de Verstop-knop. De display gaat na een goede meting knipperen, zonder dat de patient de bloeddrukwaarden op de display kan zien. Als de patiënt weg is, kunt u de waarden aflezen.
Oscillometrische bloeddrukmeting (digitale uitlezing van boven- en onderdruk) is niet geschikt voor personen met ernstige arteriosclerose (verharding van de slagaders).
Een heel belangrijk onderdeel van de bloeddrukmeting is het hanteren van de juiste oppompdruk. IntelliSense™ is de toepassing van de modernste elektronica om te bereiken dat de manchet van de bloeddrukmeter tot precies de juiste druk wordt opgepompt. Onnodig hoog oppompen vergt veel tijd en is bovendien onaangenaam of zelfs pijnlijk.
Bij personen met een hoge bloeddruk, enigszins onregelmatige hartslag of andere hartklachten kan de bloeddruk [en daarmee de vereiste oppompdruk] sterk variëren. Zeker voor hen is IntelliSense™ van groot belang. Bij enkele modellen vindt de meting al tijdens het oppompen plaats en is de meting gereed zodra het oppompen stopt.

Kenmerken van de Omron HEM 907 bloeddrukmeter:Volautomatische bloeddrukmeter

Klinisch gevalideerd

Intellisense techniek

Bewegingingsensor

Irregulaire polssensor

Verhoogde bloeddruk weergegeven

Groot overzichtelijk display

Aansluitingsmogelijkheid op lichtnetadapter

Aansluitmogelijkheid voor groot of kindermanchet

Schakelaar noodontluchting

Schakelaar voor automatisch of manueel meten

Schakelaar display aan of uit
Unieke productcode (UPC)01569
ProducttypeMeetinstrument
Categorieën Bloeddrukmeters volautomatisch
Prijs (excl. btw)€ 517,95
Prijs (incl. btw)€ 626,72
BTW hoog (21%)€ 108,77
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399