• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 66,70 Prijs (incl. btw)

05262


Beschikbaar

Een buis gevuld met grit, die bij elke beweging het grit heen en weer schuift. Het doorschieten van het grit van deksel tegen deksel geven bij de XCO een extra belasting aan spieren en in bindweefselstructuren van gewrichtkapsels en banden. Bij het doorschieten aan het begin van de teruggaande beweging ontstaat een zogenaamde Reactive Impact, waarbij een aanvullende oprek belasting ontstaat op de spier- en bindweefselstructuren (steunweefsels).

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

1 XCO buis LARGE beschikbaar met een kleine deuk/beschadiging. Geen invloed op het functioneren van de buis. Met korting te bestellen incl. verzending en BTW voor 54,95 euro. Graag een email naar info@premed.nl indien u interesse heeft in deze XCO buis.

 

Algemene informatie:

 

Het heen en weer schieten van het grit of scherfmateriaal geeft binnen de behuizing van de XCO een extra dimensie bij aandoeningen en de opbouw in training van spier-, pees-, en gewrichtkapselstructuren. De XCO zorgt voor een aanpassing in lengte en trekvastheid. Daarnaast zorgt de training met de XCO voor verbranding van calorieën. Bij elke dynamische beweging van de XCO wordt het grit van deksel naar deksel verplaatst. De spiervezels nemen hierdoor in omvang toe en de bindweefsels rondom de spier worden opgerekt. Bij bepaalde sporten, waarbij dit fenomeen ter voorkoming van blessures kan worden gebruikt zijn onder ander tennis, waterpolo, volleybal, slagbal, etc. Ook binnen de oefentherapie kan van deze bindweefselrek met de XCO gebruik gemaakt worden om therapeutisch te trainen na een blessure.Kenmerken:

 

XCO training maten: Small: afmetingen 30 x 5 cm, hoeveelheid grit 450 gram (voor bindweefsel herstel en behandeling van spier-, pees- en kapselproblemen Medium: afmetingen 40 x 5 cm, hoeveelheid grit 600 gram (voor spieropbouw, verbetering van het uithoudingsvermogen) Large: afmetingen: 30 x 7 cm, hoeveelheid grit 900 gram (voor spieromvang toename, het trainen van snelkracht en het verbeteren van de spiercoördinatie) Extra Large: afmetingen 40 x 7 cm, hoeveelheid grit 1200 gram (voor spieromvang toename, het trainen van snelkracht en het verbeteren van de spiercoördinatie)

Voor meer informatie en video's kunt u kijken op de website van XCO workouts

Unieke productcode (UPC)05262
ProducttypeOefenmateriaal
Categorieën Mobilisatietherapie schoudergewrichten, Mobiliteit elleboog, Mobiliteit pols en elleboog, Mobiliteit schouder, Spierversterking bovenarm, Spierversterking onderarm- en pols, Spierversterking schouder, Schouder klachten
Prijs (excl. btw)€ 55,12
Prijs (incl. btw)€ 66,70
BTW hoog (21%)€ 11,58
Beschikbaarheid Beschikbaar
Levertijd Levertijd 14 dagen
Itemgroup 1
Merk XCO

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399