• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 61,87 Prijs (incl. btw)

00765


Beschikbaar

Een Erasmusband kopen is vooral interessant omdat deze bekkenband veel verlichting geeft bij bekkenklachten. De speciale eramusband is namelijk anders gevormd dan de meeste andere bekkenbanden. Deze erasmus bekkenband bestaat uit een combinatie van 2 banden die de achterzijde van het bekken vrij houden en hierdoor juist compressie aan de voorzijde geeft.

Let op: kleur van de bekkenband is wit i.p.v. beige

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Wat is het voordeel van een GM Erasmusband:

In plaats van één circulaire drukverdeling om de bekkengewrichten (SI-gewrichten) en de schaambeenverbinding (symfyse), geeft de GM Erasmusband een driepunt drukverdeling. De Erasmus bekkenband heeft daardoor een voordeel bij het staan en lopen bij vrouwen met bekkeninstabiliteit of symfysiolyse (symfysiolysis). Bij deze wetenschappelijk onderbouwde bekkenband drukt een rondlopende band zowel de voorzijde als de achterzijde van de bekkenring naar elkaar toe. De GM Erasmus bekkenband laat de achterzijde van het bekken vrij en geeft daardoor uitsluitend compressie aan de voorzijde. De spanning in de band neemt toe zodra de patiënt de benen naar achteren brengt (extensie). Bovendien geeft de bekkenband druk tegen de onderste lendenwervels wat voor veel gebruikers als aangenaam wordt ondervonden en geeft tevens druk tegen de achterzijde van de bovenbenen, waardoor het optillen van het been tijdens het lopen wordt ondersteund.

 

Waar kan ik een Erasmus bekkenband voor gebruiken:

De elastische Erasmusband wordt gebruikt bij rug- en bekkenpijn voor en na de bevalling. Deze erasmusband wordt, behalve bij pijn in de bekkengewrichten (SI-gewrichten) en schaambeenverbinding (Symfyse), in veel gevallen ook gebruikt bij heupslijtage (heupartrose of coxatrose).
In de zithouding is deze bekkenband minder gespannen en tijdens lopen en staan kan de patiënt door houdingsverandering de spanning regelen.

 

Welke maten zijn er van de Erasmusband?:

De erasmusband is verkrijgbaar in wit in 6 verschillende maten namelijk:

 • Extra Small (tot 85 cm);
 • Small (85-95 cm);
 • Medium (95-105 cm);
 • Large (105-115 cm);
 • Extra Large (115-130 cm);
 • Extra Extra Large (130-145 cm).
Unieke productcode (UPC)00765
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Bekken instabiliteit, Bekken, Instabiliteit bekken, Bekken instabiliteit symfyse, Bekken klachten rondom zwangerschap, Rugpijn bij en na zwangerschap of bevalling
Prijs (excl. btw)€ 56,76
Prijs (incl. btw)€ 61,87
BTW laag (9%)€ 5,11
Beschikbaarheid Beschikbaar

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399