• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 50

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 61,87 Prijs (incl. btw)

00765


Beschikbaar

In plaats van één circulaire drukverdeling om de bekkengewrichten (SI-gewrichten) en de schaambeenverbinding (symfyse), geeft de GM Erasmusband een driepunt drukverdeling. De Erasmus bekkenband heeft daardoor een voordel bij het staan en lopen bij vrouwen met bekkeninstabiliteit of symfysiolyse (symfysiolysis). De elastische Erasmusband wordt gebruikt bij rug- en bekkenpijn voor en na de bevalling.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Let op: kleur van de bekkenband is wit i.p.v. beige

Algemene informatie:In plaats van één circulaire drukverdeling om de bekkengewrichten (SI-gewrichten) en de schaambeenverbinding (symfyse), geeft de GM Erasmusband een driepunt drukverdeling. De Erasmus bekkenband heeft daardoor een voordeel bij het staan en lopen bij vrouwen met bekkeninstabiliteit of symfysiolyse (symfysiolysis). De elastische Erasmusband wordt gebruikt bij rug- en bekkenpijn voor en na de bevalling.

Kenmerken:De Erasmusband wordt, naast pijn in de bekkengewrichten (SI-gewrichten) en schaambeenverbinding (symfyse) , in voorkomende gevallen ook gebruikt bij heupslijtage (heupartrose of coxatrose).

De GM Erasmusband laat de achterzijde van het bekken vrij en geeft daardoor uitsluitend compressie aan de voorzijde.

Bij deze wetenschappelijk onderbouwde bekkenband drukt een rondlopende band zowel de voorzijde als de achterzijde van de bekkenring naar elkaar toe.

In zit is de band minder gespannen en tijdens lopen en staan kan de patiënt door houdingsverandering de spanning regelen.

De spanning in de band neemt toe zodra de patiënt de benen naar achteren brengt (extensie).

Bovendien geeft de bekkenband druk tegen de onderste lendenwervels wat voor veel gebruikers als aangenaam wordt ondervonden en geeft tevens druk tegen de achterzijde van de bovenbenen, waardoor het optillen van het been tijdens het lopen wordt ondersteund.
Unieke productcode (UPC)00765
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Bekken instabiliteit, Bekken, Instabiliteit bekken, Bekken instabiliteit symfyse, Bekken klachten rondom zwangerschap, Rugpijn bij en na zwangerschap of bevalling
Prijs (excl. btw)€ 56,76
Prijs (incl. btw)€ 61,87
BTW laag (9%)€ 5,11
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Zoekkleur Bruin
Indicaties Partuspijn, Graviditeit, Hypermobiel SI gewricht, Post-partuspijn, Coxartrosis, Bekken pathologie, Bekkeninstabiliteit
Hoofdproduct Bekkenband
Merk GM

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399