• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 50

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 72,80 Prijs (incl. btw)

05298


Beschikbaar

Wanneer er sprake is van extra bescherming en stabiliteit voor de pols en duim geeft de ManuLoc Rhizo orthese extra rust die nodig is na medische ingrepen, slijtageklachten (artrose), hypermobiliteit en na ongevallen.
Deze orthese beperkt niet alleen het buigen en strekken, maar ook het zijwaarts bewegen van de pols (radiale en ulnaire abductie/deviatie) en het bewegen van de duim in het zadelgewricht en/of basisgewricht van de duim (oppositie, repositie, abductie en adductie).
De ManuLoc Rhizo is gemakkelijk aan- en uit te trekken en is comfortabel in het dragen.
Een open materiaal structuur zorgt voor een goede ventilatie.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de ManuLoc Rhizo:Voor stabilisering van de pols en de duim is de ManuRhizoLoc de oplossing bij gecombineerde klachten van pols- en duimgewrichten.

Ter bescherming van niet volledig herstelde fracturen in de handwortel, polsartrose, na een (sub)luxatie van een handwortelbeentje, bij te grote bewegelijkheid van de duimgewrichten (zadel- en basisgewricht) of na een pols-/duimoperatie geeft de ManuRhizoLoc extra bescherming.

De klittenbandfixaties aan de pols en duim zijn gemakkelijk te sluiten en te openen. De ManuRhizoLoc is geperforeerd en heeft een open structuur aan de strekzijde. Hierdoor wordt de ManuRhizoLoc goed geventileerd.

Alle klittenbandsluitingen geven veel houvast en zijn beschermd tegen beschadiging van kleding.

Aan de binnenzijde is de polsbrace verstevigd door een spalk of lepel.

De foam binnenlaag zorgt voor een aangenaam draagcomfort.

Feitelijk vormt de ManuRhizoLoc een combinatie van de Manuloc polsorthese en de RhizoLoc duimbrace.

Kenmerken over een ManuLoc Rhizo:3 klittenbanden aan de strekzijde van de pols en 1 klittenband aan de duim
Unieke productcode (UPC)05298
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Polsbrace met duim, Duimbasis artrose en artritis, Skiduim bandletsel, Duim breuk fractuur, Duim artrose, Duim instabiliteit, Chronisch duim instabiliteit, Duimbasis of zadelgewricht instabiliteit, Duim kapsel problematiek, Duim kneuzing, Duim overbelasting quervain, Duim overstrekking, Duim reuma, Duim revalidatie, Duim rsi, Pols artrose en artritis, Pols breuk fractuur, Pols breuk middenhandsbeentje, Pols carpaal tunnel syndroom, Pols ganglion, Pols gewrichts problematiek, Pols hypermobiliteit, Pols instabiliteit, Pols kapselproblematiek, Pols kneuzing, Pols overbelasting, Pols peesontsteking, Pols preventie, Reuma in de pols, Pols revalidatie, Pols rsi, Pols tfcc klachten, Pols verstuiking en verzwikking
Prijs (excl. btw)€ 66,79
Prijs (incl. btw)€ 72,80
BTW laag (9%)€ 6,01
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Hoofdproduct Polsduimbrace
Merk Bauerfeind
Zoekkleur Blauw
Indicaties Post-traumatische polsklachten, Arthritis polsgewricht, Dérangement carpale, Arthrosis deformans polsgewricht, Sportblessure(s) (niet gespecificeerde regio), Post O.K. pols, Scaphoïd fractuur, Carpaal tunnelsyndroom, Repetitive strain injuries (niet gespecificeerde regio), Pols pathologie, Carpale peesaandoeningen, Reumatoïde ziekten (niet gespecificeerde regio), Luxatie/subluxatie en distorsie (niet gespecificeerde regio), Instabiele pols, Arthritis CMC I, Arthritis MCP I, Dropping hand

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399