• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

€ 299,95 Prijs (incl. btw)

06199


levertijd 2 a 3 werkdagen
(0)

De Airofit PRO heeft de unieke eigenschap: de connectiviteit met de Airofit app. Hier kan je direct jouw trainingsresultaat in zien. Met de trainingsprogramma’s kan je gericht trainen op anaerobe drempel verhogen, ademkracht vergroten, vitale longcapaciteit of een longtest met daar je long inhoud te meten.


De AiroFit PRO met koppeling aan de app

Met de Airofit PRO kunt u met een apparaat zowel de in- als uitademing te trainen. Door de koppeling aan de IOS of Android app krijg je live directe feedback over jouw training. In de app staan meerdere trainingen die je kan volgen. Een motivator om ervoor te zorgen dat jij je jouw ademhaling beter kan trainen.

De AiroFit PRO is een klein handzaam apparaat met twee weerstandswielen die weerstand geven bij het inademen en uitademen.  De weerstand bij de inademing is instelbaar met 6 standen van A – F. waarin A de lichtste weerstand is en F de meeste weerstand heeft.  De weerstand bij de uitademing is ook instelbaar in 6 standen genummerd van 1 –  6. De weerstanden zijn los van elkaar instelbaar en zo kan je dus een focus leggen in een training.


De AiroFit PRO wordt geleverd met 2 mondstukken

Standaard wordt de Airofit geleverd met 2 mondstukken. Het simpele mondstuk het geavanceerde mondstuk. Een mondstuk is een persoonlijke voorkeur, net op welke voor jou het prettigste in de mond zit.

Uniek aan de Airofit PRO is de connectiviteit met de Airofit app. Hier kan je direct jouw trainingsresultaat in zien. Met de trainingsprogramma’s kan je gericht trainen op anaerobe drempel verhogen, ademkracht vergroten, vitale longcapaciteit of een longtest met daar je long inhoud te meten.

Met de Airofit PRO maak en een bluetooth connectie met de Airofit App. Deze connectie zorgt voor een realtime feedback. Hierdoor is het mogelijk om bepaalde trainingsschema’s uit te voeren en deze meetbaar te maken in de app. De app is te vinden voor IOS en voor Android. Om de deze bluetooth connectie te hebben is het noodzakelijk om het E-unit regelmatig op te laden. In de app vind je gegevens over de status van de batterij. Het E-unit is eenvoudig van de Airofit los te koppelen. Aan de binnenkant zit een micro USB ingang waar je de meegeleverde micro USB kabel aan kan sluiten.
 

De Airofit PRO wordt geleverd met:

- Airofit PRO device
- Mondstuk simpel
- Mondstuk geavanceerd
- Transport tasje
- USB oplaadkabel
- Gebruiksaanwijzing

 

Schoonmaken van de AiroFit PRO

Aangezien de Airofit aan jouw speeksel wordt blootgesteld tijdens een training of test is het noodzakelijk deze regelmatig schoon te maken. Wanneer je de Airofit PRO schoon gaat maken is het noodzakelijk om het E-unit los te koppelen. Deze is niet bestand tegen water en kan hierdoor defect gaan.

Wanneer het E-unit is losgekoppeld kan het complete Airofit in warmwater schoon gemaakt worden. Zorg ervoor dat je na het wassen de Airofit goed droog maakt met een handdoek voor je deze opbergt.

Ons advies is om eens per week de Airofit extra schoon te maken met behulp van een desinfectie middel zoals zeep. Let wel op dat dit een milde zeep is aangezien je de Airofit ook weer in je mond stopt. Na het reinigen met zeep de Airofit altijd goed schoonspoelen en drogen met een schone handdoek.

Unieke productcode (UPC)06199
ProducttypeMeetinstrument
Categorieën Inademhalingspiertrainers, Inademhalingvolumetrainers, Uitademhalingspiertrainers
Prijs (excl. btw)€ 247,89
Prijs (incl. btw)€ 299,95
BTW hoog (21%)€ 52,06
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399